În materialul celor de la Observator se poate observa cum o angajată ANAF, care ar trebui să prevină frauda, încearcă să facă o combinație cu o mașină electrică Mini Cooper recent primită de la dealer.

Mini Cooper SE2 - masina electrica

Este incredibil cum le vin ideile la acești șmenari de mici. Deci nu îmi vine să cred modul și lejeritatea cu care încearcă să își vândă mașina pentru a face profit ocolind legea. Bine, legea e prost făcută că e făcută tot de „ai lor”.

Cum funcționează suveica

  • sămsărica își face comandă de Mini Cooper
  • primește 10.000 euro voucher eco Rabla
  • primește 2000 euro voucher rabla (cumpărat de pă olx)
  • mașina ajunge la sămsărică
  • aceasta încearcă să o vândă
  • profit asigurat

Există o singură parte proastă aici, dai banii înainte și faci un contract de comodat pentru 1 an de zile, iar după 1 an de zile sămsărica îți promite că te caută ca să faceți contractul de vânzare – cumpărare. Din păcate aceștia nu pot vinde mașina pentru că sunt obligați ca minim 1 an de zile să o țină, aceasta fiind o clauză excelentă pentru cei care au beneficiat de voucherul eco 10.000 euro.

O singură problemă aici, trebuie să mergi pe încredere că sămsărica după 1 an va fi de acord să meargă mai departe cu contractul de vânzare – cumpărare, altfel, ai dat banii, te-ai folosit de mașină și apoi suflii în iaurt.

Cât profit a făcut sămsărica?

La un calcul simplu, mașina a costat 20.000 euro – 10.000 voucher eco – 2000 euro voucher rabla = 8.000 euro un Mini Cooper electric. Sămsărica o vinde cu 15.000 euro, cel mai bun preț pentru o mașină nouă de 20.000 euro. Profit garantat de 7000 euro.

Trebuie să fi tâmpit să te duci să dai banii jos pe ceva ce nu e al tău, să ai o promisiune că într-o zi o să existe și un contract de vânzare – cumpărare!

Urmăriți materialul video aici.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu