Ceea ce tații caută la fiicele lor la 12 ani se numește testul purității (acum la 12 înainte la 17-18). Tu știi ce apă bei? Din sticlă sau de la robinet? Tu știi că dacă apa are nitrați și aceștia se depun pe intestin, pe amigdale, pe limbă, pe dinți, pe esofag, pe stomac, pe ficat, pe rinichi și chiar pe puță?

Bun, atunci o să rămâi fără ele tocmai pentru că bei apă stricată!

Puritatea întruchipată!
Puritatea întruchipată!

Bea doar Aqua Carpatica e cea mai bună apă din lume și o să te piși mov. A început campania de informare (greșită) a proștilor care pun botul la un câcat mâncat de unii și de alții, că doar na, e pă bani. Fraților, noi (cei peste 25 ani) care am baut apă din fântăni, din găleți, de pe câmp, din munte, părinții noștrii care trăiesc și sunt bine mersi tot aceeași apă au băut.

Hai să nu o mai ardem aiurea cu apa de la robinet e proastă și nu o pot bea!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Ionica, argumentul cu ”pe vremea noastra” nu mai sta in picioare din mai multe motive: agricultura intensiva si poluarea au afectat solul si apele mai mult in ultimele decade si oamenii nu sunt informati atunci cand construiesc fantani si puturi si le fac fie prea putin adanci, fie aproape de o sursa de poluare. Pentru orase, nu in toate, infrastructura e veche, mai cedeaza pe alocuri si apa poate fi infestata in anumite zone. Nu e regula, dar se poate intampla, nu?

    Problema este una reala, poti cauta informatii despre poluarea cu nitrati de la noi din tara, cea mai ridicata din Europa.

  • @Claudia sunt convins că există cazuri izolate, dar asta nu înseamnă că toate apele, puțurile și fântânile sunt poluate sau nu sunt bune.

    E ca și când Dacia s-ar lăuda că au cea mai bună și sigură mașină din lume!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu