Cum apare o aplicație, un magazin online, un gigant tech sau un robot cu inteligență artificială de genul ChatGPT, cum vine Comisia Europeană să reglementeze treaba. Regulile și legislația care cică sunt „pentru consumatorii europeni”, dar ele nu sunt altceva decât pumnul în gură prin forțarea unor reguli imbecile.

Comisia Europeana si cretinatatile sale

După lansarea ChatGPT care a devenit în ultimele luni mainstream și toată lumea vorbește despre el, inclusiv integrarea acestui sistem bazat pe inteligența artificială în propriul motor de căutare de către Microsoft, cei de la Comisia Europeană au declarat că există în lucru o propunere de lege numită AI Act, prin care se dorește controlul total, așa cum fac și cu restul legilor imbecile date până acum. După ce Elon Musk a cumpărat Twitter, hop a ieșit Bretonel și a zis că trebuie să impună o lege că nu se mai poate, cum adică Twitter să fie la liber și să nu existe o supraveghere? Așa ceva.

Cică vor să combată plagiatele, frauda și dezinformarea prin fake news care a cuprins toate platformele de socializare existente. Așa cum s-a întâmplat cu fact-checkerii despre covid care ștergeau orice urmă de informare din mediul online, tocmai pentru a promova insistent vaccinarea, codul QR și masca, care până la urmă s-au dovedit a fi apă de ploaie. Defapt, totul era despre control și manipularea populației.

Sursă: euronews.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu