Inteligența artificială a celor de la Google este disponibilă acum în aplicația Google pentru iOS. Gemini poate fi utilizat gratuit pe iPhone după ce vă actualizați aplicația, vă conectați din nou cu contul vostru de Gmail vă apare un nou tab „Gemini”.

Gemini AI Live este disponibil în aplicația Google pe iPhone
Gemini AI Live

Asistentul Google sau Google Assistant este înlocuit complet în Android cu noua variantă a lui Gemini AI Live. Pe iOS, acesta poate fi folosit momentan doar în interiorul aplicației Google, urmând probabil printr-o nouă lege a UE ce va fi impusă tuturor producătorilor de tehnologie să creeze oportunități de interconectare și atunci pe iPhone vom putea folosi orice alt asistent în locul lui Siri, iar pe Android vom putea folosi Siri. Nu mai e mult până acolo …

Gemini este disponibil în toată Europa, inclusiv România și este disponibil în limba română. Trebuie doar să vă setați regiunea și limba din setări.

Am folosit 3 tipuri de asistenți în ultimele luni, Gemini, Grok și ChatGPT. Pot spune că fiecare este bun pe aria sa, Gemini știe să compună texte sau să îți ofere informații în multe cazuri neactualizate sau incorecte. Grok e varianta funny a celor de la X care îți scrie texte într-un mod aparte, distractiv. ChatGPT este bun pentru partea profesională, coding, setări sau alte chestii mai complicate.

Verificați înainte răspunsul primit de la orice asistent bazat pe AI pentru că informațiile pot fi neadevărate, neactualizate sau eronate deși la prima vedere par foarte credibile.


#update 07.10.2024 – momentan Gemini Live este disponibil doar pe Android. Pe iOS cei care folosesc un iPhone trebuie să introducă manual întrebările de fiecare dată.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu