Pe data de 16 septembrie a fost lansat oficial iOS 18, iar pe data de 20 septembrie au început livrările noilor iPhone 16 către utilizatori. Toată lumea a făcut backup la datele vechi și a făcut transfer pe noul telefon, alții le-au restaurat din iCloud fiecare după preferințe.

Consum baterie iOS 18 mesaj configurare iPhone

În primele zile sistemul de operare se apucă de indexat poze și videoclipuri ceea ce înseamnă că bateria iPhone-ului va avea de suferit și se consumă mai repede. De fiecare dată este aceeași discuție cu bateria care se consumă, iar Apple și-a dat seama de acest lucru și a implementat o notificare de Configurare dispozitiv în curs după cum se poate vedea în poza de mai sus.

Precomandă noile iPhone 16

Primele impresii despre iPhone 16 Pro

Bug-uri iOS 18

iPhone 16 Pro a venit direct cu iOS 18 instalat, însă după transferul datelor acesta are nevoie de 2-3 zile pentru configurare. Pentru mine transferul celor 400GB de date s-a făcut în aproximativ 2 ore, se poate vedea în nivelul de baterie scăderea bruscă. După finalizare toate aplicațiile au început să se instaleze, iar după finalizare am început să butonez și să deschid fiecare aplicație în parte pentru a oferi acces la notificări, locație sau acces la rețeaua locală.

Ulterior, l-am pus la încărcat și am continuat să îl butonez 😂

Acum după 3 zile, mesajul de configurare dispozitiv în curs a dispărut din meniul bateriei în setări.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu