Bine, în curând ne luăm adio și de la Profitshare, mai exact peste 1 an de zile după ce trec cele 12 luni impuse prin contractul de achiziție a lor de către cei de la 2Performant care încă este în așteptare.

Să vă luați adio de la aplicația Profitshare în iOS 18

Din păcate suportul aplicației Profitshare se încheie odată cu lansarea noului sistem de operare iOS 18, ea funcționa perfect până să fac upgrade la noua versiune. Aveai widget cu detalii despre contul tău și conversii, în aplicație aveai detalii despre conversii și în plus puteai genera linkuri foarte rapid. Începând de acum aplicația nu mai este disponibilă în App Store, nu se mai poate descărca de nici unde și nici nu se mai poate folosi după transferul de date de pe un iPhone pe alt iPhone.

Probabil că trebuia reconstruită de la 0 ca să fie compatibilă, să fie adăugate funcții ca cele pentru Android, iar asta însemna timp și bani, care în contextul actual … pas.

Pe site-ul PS la secțiunea aplicații după ce dai tap pe icoana de App Store îți spune că nu mai este disponibilă. Fie folosiți un telefon cu Android, fie un iPhone cu iOS 17, fie începeți să utilizați browserul unde o să vedeți un site care nu este optimizat pentru mobil.

Profitshare aplicatii site afiliati

Asta e, mergem mai departe că înapoi am fost. Păcat!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Nu vreau sa fiu Gica contra, dar un astfel de job consider ca este mai potrivit pentru un calculator. Bine, ce-i drept eu nu folosesc telefonul la tot si toate, eu copil crescut in Palatul Telefoanelor ce ma jucam pe reglete si sunam familia pe facturile clientilor 😛

    Dar chiar si asa, ne mutam toata munca intr-un telefon?

    • Georgiana, când ești la calculato ești la calculator și ai opțiuni în browser, pe site-ul lor, șamd. Când ești pe telefon, vezi live ce se întâmplă pe acolo, ai notificări, iar atunci când ai nevoie de un link îl puneai în aplicație, se convertea și era salvat direct în clipboardul telefonului gata să fie dat paste în comentarii, pe social media sau unde aveai nevoie. Nu știu cât ai folosit aplicația lor, însă pentru mine era exact ceea ce aveam nevoie.

    • Ce faci Ionică? Comentez la un articol și tu bagi altă marfă? Reclamă mincinoasă coane Ionică… am crezut eu că am luat-o pe arătură…

    • Dumitru îmi cer scuze, dar mi-a futut cache-ul câteva articole, le-a suprapus. Am refăcut acum articolele. Este despre aplicația PS acum 🙂

  • Eu îl aveam instalat și… primesc notificările din aplicația Profitshare… cu iOS 18 desigur… ceea ce am descoperit e după ce-am citit aici la tine e că nu mai lasă să intru în cont. Am intrat din browser și i-am dat deconectare de peste tot cu excepția sesiunii curente și… nimic, bag în aplicație adresa de email și parola, îi dau conectare și se învârte la infinit butonul de logare fără să se întâmple nimic.

    • La mine a funcționat pe iOS 17 fără probleme. După ce am instalat iOS 18 s-a oprit, a dispărut widgetul din pagina cu widgeturi, dar ce e interesant o puteam deschide, o puteam folosi. Luni am făcut transfer la iPhone 16 Pro și după finalizare apare că nu o mai pot folosi. Nu o mai instalează.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu