Bănuiesc că sunteți enervați de mizeriile de site-uri pline cu reclame la tot pasul, nu poți da scroll că dai de reclame, nu poți citi un text că apare un javascript cu reclamă la superbet, iar din 3 paragrafe de text 7 sunt reclame.

Nimic mai simplu, instalați iOS 18, iPadOS 18 și macOS 15, deschideți Safari și folosii funcția „ascunde articole care distrag atenția” sau ”Hide Distracting Items”. În clipul video de mai sus aveți un exemplu.

Hide Distracting Items - Safari - iSayRO

Astăzi spre surprinderea mea, doar ce am finalizat actualizarea macOS 15 Sequoia pe MacBook Pro M1 și am deschis celebrul site reclamangiu gadget.ro. De fiecare dată reclamele la superbet sunt la putere peste tot, sus, jos nu poți citi ceva că hop pariază la superbet.

Mai nou, există și un javascript cu o bulină roșie cu textul superbet care se plimbă automat pe lângă cursorul tău de la mouse. Unde duci mouse-ul acolo vine și bulina.

Dacă ați ascuns o mizerie și vreți să o puneți la loc, intrați în meniu, alegeți reafișare și gata. Aștept implementarea acestei opțiuni de ascundere a mizeriilor de pe siteuri și în browserele aplicațiilor, gen FB, Google, News, Instagram, etc.

Share la acest articol ca să ajungă la toată lumea exasperată de reclame și acceptă cookieurile personalizate.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu