L-am așteptat, am zis că o să fie ceva wow! Întradevăr, aceleași produse, culori diferite și ground breaking features care vor fi disponibile la … primăvară ca să nu zic altceva.

iPhone 16 - Overview

Băi frate, avem aceleași mizerii software duse la extrem și care defapt nu sunt folosite nici de 10% din utilizatori doar că sunt înglobate frumos și prezentate în stilul Apple. Hai să mai punem un buton, că nu avem destule.

Personal, ce am văzut până acum despre Apple Watch, AirPods și iPhone 16 / 16 Plus este pur și simplu cel mai plictisitor eveniment, ever! Din păcate văd asta și în jurul meu …

Poate o scaldă cumva cu variantele Pro.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Salut da de cativa ani incoace nu mai schimba si ei modelul, chiar asa nu au o gandire un mic procesor, o camera un pic mai buna atata stiu sa schimbe, si sunt fan iphone dar vroiam alta forma a telefoanelor plus cum e la samsung zoom cat mai mare, dar aia e .

  • Salut o alta forma ceva un zoom mai bun , si sunt fan iphone dar nimic ceva peste piata.

  • Eu zic că vor avea succes…ce te așteptai să lanseze ?

  • Comedy Show! Anul ăsta încep să privesc către altă marcă! Inclusiv laptop, unde o să fie o altă lălăială penibilă.

    • Nu știu care e ținta lor, dar sincer am 13PM și nu m-au convins să trec la 16PM. Am AirPods Pro prima versiune, funcționează perfect nu simt nevoia de ugrade la Pro 2. De Mac nu am ce să zic, sunt ok dar nu pentru mult timp.

    • Doar pentru ca Airpods-urile functioneaza perfect nu inseamna ca generatia a doua nu e cu nimic special.
      Faptul ca prima generatie inca merge perfect doar intareste calidatea produselor, dar AirPods Pro 2 au extrem de multe functii peste prima generatie

    • Eu văd că sunt speciale prin update de soft, nu hardware 🙂
      Asta înseamnă că e posibil că și cei care au deja AirPods Pro 2 să primească un update și hop să aibe toate funcțiile „cele noi” care defapt erau acolo dar nu a vrut Apple să le activeze.

  • Eu am rămas la iPhone 13 pentru că upgrade-ul nu își are rostul.

    Momentan, produsele Apple sunt încă de calitate, comparativ cu restul. Încă am un MacBook Air din 2015, care ține bateria bine și rulează aproape orice, în timp ce orice alt laptop nu ar face acest lucru. Am un MacBook Air M3 care este extraordinar și nu pot să îl compar cu nimic. Am avut laptopuri cu Windows de la diferite branduri, foarte scumpe, dar nu se ridică la performanța și calitatea Apple.

    Să sperăm că nu vor rămâne în urmă și că vor rămâne în continuare o companie inovatoare. Totuși, în ultimii ani, cel puțin în ceea ce privește telefoanele, nu am văzut cine știe ce.

    • Confirm faptul că lucrurile create de Apple sunt de durată. Am un MacBoook White 2009 care și acum funcționează fără probleme (schimbată tastatura că a luat niște cafea și bateria).

      Cred că iPhone 16 se adresează celor care vin de pe versiuni mai vechi de iPhone Xs în jos. Și eu sper să nu o dea în bălării.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu