Ca orice plătitor de taxe din țara asta m-am dus luna aceasta ca să îmi fac RCA la Skoda după prima asigurare pe 12 luni încheiată anul trecut care expira pe data de 18 august. Am plătit cu 100 lei mai mult în condițiile în care nu sunt daune, accidente, iar bonus malux ăla e B8 (maxim).

RCA Skoda Superb 2.0 2023 - 2024

  • 2023 – înainte de înmatriculare am plătit 800 lei pentru 12 luni la Țiriac
  • 2024 – după 12 luni am plătit 900 lei pentru 12 luni tot la Țiriac

În condințiile în care prețurile sunt plafonate, se pare că șmecherii măresc asigurările RCA după bunul lor plac. Dacă stau să mă gândesc acum 5 ani înainte să cadă Euroins, City și alte companii la Passat care este același motor de 2.0 diesel plăteam asigurare undeva la 400 lei. Acum plătesc 900 lei. La Logan când l-am avut la fel, s-a dublat. La Opel s-a dublat.

Desigur, dacă vrei decontare directă mai arunci 100 lei în plus la valoarea asigurării pe 6 luni sau 12 luni.Din păcate nu se merită să închei o poliță RCA pentru 6 luni pentru că prețul pentru ea este asemănător cu cel pe 12 luni. Doar în România se poate așa ceva!

Am făcut două teste pe eMAG și pe pint.ro, iar valorile sunt asemănătoare. Din păcate cei de la Țiriac nu se află în ofertele lor.

RCA 12 luni de zile oferta eMAG

Așa că vă întreb pe voi, de ce se scumpește totul în jurul nostru în timp ce nimic nu se schimbă?!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu