Pe 10 iulie 2024 a fost evenimentul #GalaxyUnpacked pe care nu l-am văzut fiind plecat în concediu. Acum, după niște zile am dat peste ceasul Galaxy Watch Ultra.

Galaxy Watch Ultra Titanium - Galaxy AI

În stilul Apple, cei de la Samsung și-au prezentat produsul în cadrul evenimentului, ulterior au creat o pagină web dedicată Galaxy Watch Ultra din Titan. Ceasul rezistă la temperaturi cuprinse între -20°C și 55°C, până la o altitudine de 9000m, la o presiune de 10ATM cu o baterie ce rezistă până la 100 ore în Power Saving Mode.

Este conceput dintr-un titan de calitate aerospațială. Are la interior cel mai puternic procesor pentru ceasuri inteligente creat vreodată de Samsung. Este protejat de o sticlă Sapphire Crystal. Pe lateral avem un buton rapid (cel roșu din mijloc) și două butoane normale plus un senzor BioActive și GPS cu dublă frecvență. Brățările de silicon beneficiază de un sistem dinamic de clipsare pentru a putea fi schimbate cât mai ușor asemănător cu cele de pe Apple Watch Ultra.

Galaxy Watch Ultra Titan

Beneficiază de Galaxy AI care oferă informații despre sănătatea bateriei.

Galaxy Watch Ultra Titan cu Galaxy AI

Durată lungă de viață a bateriei de până la 100h atunci când folosești modul Power Saving Mode sau 48h pentru exerciții. Cu toți senzorii opriți tu faci exerciții?

Monitorizare înot, schi, caiac sau windsurfing. Ritm Cardiac cu ajutorul senzorului BioActive care înregistrează și atunci când ești în apă. Blocarea apei atunci când ceasul detectează activitate în bazin / mare / etc.

Galaxy Watch Ultra functii

Îl poți folosi pentru a urca pe munte, poți crea trasee pentru a îți găsi pașii ulterior.

Galaxy Watch Ultra functii2

Te aflii într-o situație dificilă și vrei să te audă cineva? Activezi sirena, iar ceasul va scoate un sunet de până la 86dB ce poate fi auzit până la 180m depărtare. Hmm, nu am mai auzit noi asta undeva? Ba da, la lansarea Apple Watch Ultra din 2022.

Galaxy Watch Ultra Siren - Emergency SOS

Ah, asta nu era tot tot aici a fost introdusă și opțiunea de cădere sau Fall Detection care, în caz că ai alunecat, ai leșinat și ai căzut jos se activează și sună singură la 112.

Galaxy Watch Ultra Fall Detection - Apel SOS

Ce să vezi, când se lasă seara ceasul trece automat în modul Night Mode, iar pe ecran toate informațiile vor fi afișate în culoarea roșie.

Vrei să realizezi fotografii, să răspunzi la apeluri sau să controlezi alarmele? Folosește Double Pinch.

Galaxy Watch Ultra Double Pinch

Băăăă! 😂

Specificații tehnice

Display Digital, Amoled, 1.47 inch, rotund
Procesor 3nm 5 core by Samsung
Carcasă Titan gradul 4
Capacitate memorie RAM 2 GB
Capacitate stocare 32 GB
Capacitate baterie 590 mAh
Autonomie până la 100 h
Conectivitate eSIM, Wifi, NFC, Bluetooth, Dual GPS
Culoare Titanium Silver, Gray, White
Sistem operare Wear OS
Greutate 60.5g

Lucrurile sunt simple, Samsung și-a lansat propriul Apple Watch Ultra prin Galaxy Watch Ultra. A furat toate funcțiile posibile implementate de Apple și se pare că sunt chiar mândrii de asta, inclusiv la căștile Galaxy Buds3 care seamănă izbitor cu AirPods. Dacă vrei să îți cumperi un Apple Watch Ultra și nu ai un iPhone atunci cea mai bună variantă pentru tine este Galaxy Watch Ultra din Titan

Preț și disponibilitate

Magazin
Galaxy Watch Ultra Disponibilitate
eMAG
3499 lei Precomandă
Altex
3499 lei Precomandă
evoMAG
3499 lei Precomandă
Amazon.de
699 euro Precomandă

*Disclaimer: atunci când faceți o achiziție, verificați ca produsele să fie în stoc sau în precomandă, luați în considerare vechimea magazinului, condițiile de garanție și retur. 

Ce părere aveți despre noul ceas din titan al celor de la Samsung?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu