Nu, nu este o schemă ca să vă facem să cumpărați ultimele modele. Nu, nu. 

În teorie funcționează, doar că nu instant ca pe modelele noi iPhone 15 Pro și iPhone 16 Pro ce va fi lansat în septembrie 2024.

Apple Intelligence iPhone iPad MacBook
Apple Intelligence iPhone iPad MacBook

Toate noutățile prezentate în cadrul conferinței dezvoltatorilor WWDC24 le găsiți în acest articol. Inteligența artificială creată de Apple se numește Apple Intelligence sau AI pentru restul.

Într-una din zilele WWDC24 a fost găzduit un talk show printre care mai mari capi ai Apple, Craig Federighi, John Giannandrea și Greg Joswiak au fost întrebați de ce nu merge Apple Intelligence și pe modelele mai vechi de iPhone?

So these models, when you run them at run times, it’s called inference, and the inference of large language models is incredibly computationally expensive. And so it’s a combination of bandwidth in the device, it’s the size of the Apple Neural Engine, it’s the oomph in the device to actually do these models fast enough to be useful. You could, in theory, run these models on a very old device, but it would be so slow that it would not be useful.

 

– John Giannandrea, Head of ML and AI

Am îngroșat cu negru răspunsul celui care stă la baza noului serviciu de inteligență artificială. Deci, teoretic se poate doar că nu îl activăm noi pentru că o să dureze 3-5 secunde până primiți răspunsul. Așa că mai bine vă cumpărați un iPhone 15 Pro sau iPhone 15 Pro Max și totul merge la secundă.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu