Dacă sunteți utilizatori de Revolut, probabil ați primit notificiarea cu invită un prieten în următoarele 2 săptămâni și primești până la 1000 lei. Probabil au vrut să spună invită 20 de prieteni ca să ajungi la 1000 lei.

Invită prieteni pe Revolut că îți dăm 1000 lei

Așa că l-am convins și pe fratemi-o să își facă Revolut, trimis invitație, și-a pus bani pe cont, a comandat un card fizic și a făcut mai multe cumpărături prin Apple Pay. M-a întrebat zilele trecute dacă au intrat ăia 1000 lei, zic stai să văd. Da, a intrat pe 17 minunata sumă de 50 lei.

Măcar atunci când mi-am făcut eu cont de Revolut am primit și eu și cel care mi-a recomandat câte 50 lei fiecare (că erau la început), apoi au pus pragul de până la 175 lei, iar acum până la 1000 lei. Bani pe care oricum nu îi vezi.

Sunt tare curios dacă există o persoană în toată România care a primit 1000 lei bonus de referință!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Eu am primit mesaj pe email cu următorul rezumat: Pentru fiecare prieten pe care îl recomanzi, vei câștiga o recompensă în cash de fie 50 RON, 125 RON, 250 RON, 500 RON sau, dacă ai noroc, de 1.000 RON.

    • Eu nu am primit mail, ci am luat direct din aplicație și i-am trimis linkul fratelui meu. Acolo scria ca poți primi înapoi până la 1000 lei, dar nu scrie cum.
      ”Your reward between 50ron and 1000 ron. The reward total is random and paid to you a few days after your friends complete all the 5 steps.” Uite poză.

  • Efectiv nu văd niciun beneficiu să am Revolut. Am avut, am fost ambasador înainte de a deveni ei bancă, am renunțat (din motive pe care nu le dezbat acum, sunt mai degrabă principiale) și nu simt că am pierdut vreun beneficiu. Poate îmi spui tu unul… pe care nu-l am la banca mea.

    • Dan, eu nu l-am luat ca și concurent pentru alte bănci. La vremea aia făceai plăți între prieteni pac pac și intrau instant. La fel îl folosesc și acum, pentru plăți de abonamente netflix, PS și altele. Ce îmi place cel mai mult e conversia între alte monede HUF, EUR, DOLARI, îmi e mai ușor să cumpăr chestii cu carduri online one-payment. După utilizare expiră și la revedere, nu îmi e frică să le introduc pe nu știu ce site-uri. În rest, nu am motive „strong” pentru a îi avantaja față de alte bănci care au introdus și ele plăți instant, online, între prieteni, etc.

  • Este la noroc. Dar cum norocul il face revolut, o sa primim doar 50 lei pentru fiecare recomandare care indeplineste niste conditii.

    • Din ce am citit, poți face maxim 5 recomandări în cele 2 săptămâni de campanie. Adică 5×50 = 250 lei. Iar ăia 1000 lei sunt doar la derută acolo, nu cred că a primit cineva.

  • Am primit notificarea…nu cred că este cineva care a obținut cei 1000 de lei …nu îmi bat capul cu chestiile astea.

  • Am primit notificare in aplicatie. Cica recompensa se ofera aleatoriu, daca iti pica tie aia 1000 lei bine, daca nu, next time. 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu