Tot citesc diverse știri prin online de noul iPhone 15 Ultra care va fi lansat în toamnă de către Apple la un preț, cică, de 2907 dolari. Cu 1500 dolari mai scump decât varianta actuală iPhone 14 Pro Max.

Dimensiuni iPhone 14 Pro Max vs iPhone 15 Pro Max

Zvonurile spun că va fi mai greu, un pic mai mare ca dimensiuni față de versiunea Pro Max, iar zona camerelor va primi un bump. După cum vedeți în poza de mai sus sunt trecute niște dimensiuni luate după ultimele CAD-uri ajunse pe internet care reprezintă iPhone 15 Pro Max care va avea aceleași dimensiuni ca iPhone 15 Ultra. Desigur, toate aceste informații trebuie luate ca atare, este posibil ca lucrurile să nu fie întocmai așa, însă de cele mai multe ori peste 90% din zvonurile lansate în mediul online legate de produsele Apple ce urmează a fi lansate au fost adevărate.

Această informație legată de prețul enorm de 2907 dolari a fost lansată de o sursă a unor furnizori de componente pentru Apple, iar cei care fac diverse huse vor trebui să investească mai mult pentru că cele de pe iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max nu mai pot fi folosite pe iPhone 15 Pro Max și iPhone 15 Ultra.

Personal, cred că dacă Apple va lansa un model superior celui Pro Max va fi mai scump cu maxim 300-500 dolari, dar nu cu 1500 dolari.

Voi ce părere aveți, iPhone 15 Ultra va avea un preț de 2907 dolari?

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu