Compania Facebook prin Mark Zuckerberg a anunțat că este îngrijorată de modificările făcute de Apple în viitorul sistem iOS 14 ce va fi lansat în această toamnă, motivând că business-ul lor ar avea de suferit!

contul bancarWow, ce pierdere! Nu ne mai puteți spiona? Nu ne mai puteți targeta cu mizeriile voastre de reclame?

Recent a fost un articol în care mai mulți utilizatori de iOS 14 Beta Public au reclamat faptul că aplicația Instagram le folosește camera și microfonul atunci când aplicația nu este deschisă, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra intimății utilizatorilor.

Facebook spune că trăiește din reclame și le va fi foarte greu să targeteze utilizatorii mai ales când aceștia vor bloca toate mizeriile lor de reclame. Apoi, o dau cu faptul că dezvoltatorii de aplicații folosesc metode de tracking între aplicații, iar ei vor fi impactați.

Iată ce spune au declarat cei de la Apple:

Apple requires app developers to ask for permission before they track you or your device across apps or websites they don’t own in order to target advertising to you, measure your actions due to advertising, or to share your information with data brokers.

Aici găsiți un articol despre ce înseamnă Privacy by Apple.

Da, am toate opțiunile și notificările de la Facebook oprite, localizare, poze, tag-uri, notificări, events, etc și abia aștept să îmi instalez versiunea oficială iOS 14 pentru a putea opri și mai multe servicii legate de această mizerie care a devenit în ultimul timp, un loc unde toți au o părere, sunt ingineri – doctori în 5G, radiofrecvențe și conspirații.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu