Așa va arata un articol din viitor, după ce îmi voi cumpăra prima mea mașină Tesla. Probabil un Model 3 AWD sau cine știe peste câțiva ani ce modele vor fi la vanzare.

Defapt, articolul este despre Tesla, site-ul oficial de unde îți poți cumpăra orice mașină din portofoliul lor urmând ca aceasta să îți fie livrată la ușă, chiar și în România, oficial de câteva zile.

Desigur că nu am dat place order pentru că la săraki nu este disponibil acest buton. Așa că am ales toate opțiunile dorite, mojoritatea vin la pachet, a rămas doar noul feature ce va fi lansat pe sfârșitul acestui an prin care mașina poate detecta semafoarele și semnele STOP + opțiunea de Automatic driving on city streets, amândouă la doar 5300€.

Ce poți scoate dintr-un Tesla Model 3 AWD?

  • 530km autonomie;
  • 261km/h viteză maximă;
  • 3.4s de la 0-100km/h.

Dacă fac un calcul simplu, zilnic bag cam 25-35km din Ghiroda în Timișoara si pe lângă, iar acei 500km să zicem, m-ar duce undeva la 14 zile pentru o singură încărcare. Da, e un pic dificil dacă stai la bloc să tragi cablu ca să îți încarci mașina, însă pentru cei care au o casă pot opta pentru un PowerWall așa cum și-a făcut George Buhnici.

Tu ți-ai cumpăra o mașină Tesla? Îți plac mașinile electrice, diesel sau preferi cele pe benzină?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu