Dacă ți-ai cumpărat o trotinetă Xiaomi M365 și ai făcut deja 2-300km cu ea, atunci plierea nu se mai face ca la început ci un mic joc sau mai mare în funcție de câte borduri ai urcat/coborât cu ea.

La un moment piesa de la plierea trotinetei care ține ghidonul riscă să se rupă. În prima fază se folosesc niște dumpere de 0.4, 0.6 sau 0.8 mm (recomand curious joe)

Piesa se rupe, e din aluminiu, nu e foarte tare și cedează datorită mecanismului. Este cel mai basic lucru atunci când vă cumpărați trotineta, să aveți de rezervă și o astfel de piesă. Din păcate, totul ține de modul de utilizare al fiecărui utilizator, așa că pe lângă piesă poate ceda șurubul, șurubul care ține ghidonul care se pliază, etc.

Defapt este un inel cu filet iar în capăt o piuliță care reglează jocul piezei cu pricina. Toate 3 se pot rupe, așa că o să găsiți pe olx și variante de oțel, iar dacă le puneți nu mai aveți nici o problemă cu ea.

Din păcate, cei de la service profită de acest lucru și încearcă să vă rupă de bani. Nu așa se face, pentru o piesă care costă 3-5$ pe aliexpress, geek, gearbest sau alte site-uri din china care livrează direct la tine acasă. Pe olx o piesă de duraluminiu costă 160 lei

Să pierzi 3-4 săptămâni pentru o piesă de 20 lei mi se pare trist. În plus, cică pierzi și garanția și te costă 230 lei piesa + manopera. Really? Să desfaci un șurub de 3cm, să dai piesa stricată jos, o pui pe cea nouă și pui șurubul de 3cm la loc?

Time is money, my friends. Better safe than sorry.

O să revin și cu un ghid cu produsele de care aveți nevoie atunci când vă cumpărați trotineta Xiaomi M365 dar și un review complet și amănunțit.

Eu am cumpărat destule 🙂

Astă seară mi-a ajuns și plăcuța de înmatriculare. Ești curios să o vezi nu-i așa? Follow me on instagram.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu