Cam aceste este efectul la „tratamentul” cu miere Manuka MGO 250g la copiii care merg la grădiniță și stau în colectivitate, pentru a combate răceala.
Cum am dat de mierea Manuka MGO 250g?
Cum altfel decât de la o altă mămică care a folosit-o și a dat rezultate la copilul ei care se tot îmbolnăvea. Bănuiesc că știți, cei care aveți copii mai mari, iar cei care aveți copii sub 2 ani și trebuie să îi dați la grădiniță/creșă să vă așteptați în primul an la foarte multe răceli.
Imunitate se numește sau inconștiență în termeni pentru părinți. De ce? Păi este simplu, un copil mucios, bolnav trebuie să stea acasă, nu între alți copii ca să îi îmbolnăvească. Sub premiza „de ce să sufere doar un copil, mai bine să sufere 10”.
Motivul este același de fiecare dată „nu am cu cine să îl las”.
Înainte de sărbători îi spuneam unei prietene că iarăși e bolnav David și a început să râdă. Mi-a spus așa „caută miere Manuka MGO 250g” dăi 3 luni de zile și nu o să mai aibă nici o problemă. Am râs!
După m-am gândit mai bine am căutat pe net, am văzut că e utilizată destul de mult în Europa și în România, am zis să încerc. Am găsit-o pe vegis înainte de Crăciun și am dat comandă. Din cauza problemelor logistice ale curierilor aceasta a ajuns undeva pe mijloc de ianuarie.
Apropo, am primit și un cd cu colinde, păcat că a trecut Crăciunul 🙂
De recomandat ar fi 3 luni de zile. În prospect spune că de 3 ori pe zi, timp de 14 zile apoi pauză însă noi i-am dat la David doar o linguriță dimineața și una seara. Toată luna lui februarie a fost la grădiniță fără să lipsească nici măcar o zi, fiind o performanță pentru el care nu rezista mai mult de 2-3 zile și răcea.
Luna lui ianuarie pentru mine și Delia a fost foarte nasoală, am luat gripa și am tras-o vreo 2-3 săptămâni, el mai mult de 3-4 zile nu a avut nimic, fără febră doar muci și puțină durere de cap.
De ce MGO 250+?
Sunt 4 tipuri de concentrații:
- MGO 100+ – este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât, etc.)
- MGO 250+ – este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
- MGO 400+ – se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
- MGO 550+ – se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
- MGO 850+ – se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.
Nici o variantă din cele de mai sus, NU este indicată copiilor mai mici de 12 luni!
Se spune că poate preveni următoarele: acnee, afecțiuni dermatologice, afecțiuni genitale, antiinflamator, antiviral, astenie, detoxifiere, gripa și răceală, helicobacter pylori, imunitate, migrene, păr și unghii, sistem digestiv și sistem respirator. În cazul nostru a dat roade, iar David nu s-a mai îmbolnăvit.
Folosirea MGO 400+, 550+ și 850+ se face doar pentru câteva zile (5-7 sau 10 zile) nu mai mult pentru că pe lângă mierea de Manuka conțin și un antibiotic.
Cei care doresc să aprofundeze ceea ce înseamnă Mierea Manuka pot folosi Wikipedia sau Google. Cei care doresc să cumpere o pot face folosind acest link cu oferte promoționale.
Mierea nu este recomandată copiilor sub 12 luni, nu doar mierea de manuka… altfel e de discutat… încearcă cu polen crud pentru copil și tinctură de propolis pentru voi adulții. Pe lângă faptul că face minuni în privința sănătății mai e și un aliment excelent dar… încercați să găsiți un producător local de încredere, nu ce e prin comerț. Noi luăm câte o linguriță de polen crud în fiecare zi tot anul și suntem happy… e și mai ieftin decât manuka 🙂