Conform Economic Daily News Samsung se pregătește de luna viitoare să înceapă producția de ecrane OLED pentru iPhone X Plus ce va fi lansat în toamna acestui an de către compania Apple. Se preconizează de început 2-3 milioane de ecrane, ulterior din luna iunie-iulie producția să crească la 4-6 milioane.

Ecranele ar fi unele de 6.5 inch dar și o altă variantă de 6.1 inch care va fi mult mai ieftină datorită vânzărilor slabe ale lui iPhone X acesta având un preț de peste 1000 euro.

Anul trecut Apple a avut probleme cu producția ecranelor OLED, din acest motiv a fost lansat mult mai târziu decât de obicei, iar ca și o măsură de siguranță, anul acesta producția va începe mult mai repede.

În producerea ecranelor OLED pentru iPhone X Plus a apărut și LG prin care Apple încearcă să mute producția de la Samsung către ei, însă prima dată trebuie să convingă că au produse de calitate. Este posibil ca ecranele de 6.5 inch pentru iPhone X Plus să fie produse de Samsung, iar cele de 6.1 inch să fie produse de LG.

Rămâne să vedem mai multe în următoarea perioadă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu