Și acum să le luăm în ordinea inversă. Recent Apple a lansat o husă cu baterie de silicon pentru iPhone 6s ca să îmbunătățească bateria. Orice baterie ar fi, mulți mAh nu are deci nu o să fie un mare fâs ci probabil v-a putea fi folosită pentru o singură încărcare.

Un caz fericit ar fi achiziținarea unei baterii de peste 10000mAh și atunci bătăile de cap dispar, pentru că îl poți încărca de 5 ori minim. Tiind să cred că această formă de carcasă gravidă își bate joc de iPhone 6s.

Magic Mouse 2 e mișto, zic eu, că mai mișto decât prima varinată. De ce? Pentru că numai ai nevoie de baterii, acele baterii pe care le schimbi o dată la 2-3 luni, ci doar de un cablu lightning pentru a îl încărca. O poți face câteva minute și te ține o zi, sau îl ții 2 ore și te ține 1 lună. Tu alegi.

Pencil este ceva revoluționar lansat anul acesta de Apple, însă și acesta are nevoie de încărcare. Cum? Tot prin cablul lightning sau direct în iPad Pro.

Poza de mai jos este mai mult decât grăitoare, așa că acum nu ne mai zbatem cu ceea ce știe să facă ultimul gadget, ci mai degrabă, unde găsim o priză … să îl încărcăm!

pencil-ipad-pro-smart-case-lightning


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu