Pe vremurile mele și ale altora mai bătrâni trebuia, să faci ceva grav ca să fii exmatriculat, acum fie că vorbim de liceu, fie de facultate. Ideea din zilele noastre, când foarte puțini mai trec examenul de bacalaureat și foarte puțini mai ajung pe la facultăți, iată că Universitatea de Arhitectură din București a renunțat la un student.
De ce?
Motivul este trist, băiatul a fost nemulțumit de mediul în care învață:
Dragoş Alexandru a studiat patru ani să devină arhitect. Anul trecut, nemulţumit de condiţiile oferite de Facultatea de Arhitectură din Bucureşti s-a hotărât să strângă semnături pe o plângere adresată Ministerului Educaţiei.
Într-o scrisoare de 20 de pagini, tânărul a reclamat: săli prea mici, prea multe cursuri care duc la un program de 10-12 ore zilnic şi materii învechite.
Am strâns vreo 700 de semnături. După trei săptămâni, o lună, am primit o înştiinţare că am fost exmatriculat (sursă)
Oricum a strâns acele semnături și a depus o cerere la Ministerul Educației, a dat în judecată Universitatea și cere 10.000 euro. BRAVO!
Asta-i rezolvarea finala. Tipului ii mai tre’ un blog si devine Ariel 2.
@ciprian-lospa din păcate aceeași situație se află în majoritatea Universitățiilor care au mai rămas prin România. Lipsa studențiilor și a baniilor își cam spune cuvântul.
Or să rămână doar cele de top, cei cu bani fac facultate, restul la muncă.
In cazul studentului nu trebuia sa se aplice asta. El a vrut sa faca bine, dar a gasit rau. Altii fac zeci de prostii si nu-i mai exmatriculeaza nimeni.