Orange, unul din principalii operatori de telefonie mobila din Romania, ne spune ca urmeaza in viitor sa scoata taxa de roaming, iar noi sa putem mere in Europa si sa folosim minutele sau datele ca si cand am fi in tara. Misto, nu?

Orange today announces a radical new step in its commitment to deliver the best roaming experience to its customers, with the removal of roaming charges in its largest post-paid plans across its entire European footprint – the first operator to do so. The new plans, for customers travelling within Europe are launching across Orange’s key European markets, including France, Spain, Poland, Belgium, Romania, Slovakia and Luxembourg and implemented throughout 2014. (sursa)

Ei nu e chiar asa misto, pentru ca Orange va scoate orice cost in roaming celor care au abonamente mai mari de 30 euro, ceilalati vor beneficia de o reducere la o extraoptiune de minute in roaming sau cartela prepay cat credit ai atata vorbesti.

Orange roaming - iSay.ro

Mama da ce stire! Dupa ce ca au aproape in fiecare tara, retea proprie, eu trebuie sa fiu obligat ca abonat in Orange Romania (nu sunt abonat si nu o sa fiu, prefer Cosmote) sa platesc diferit daca folosesc Orange Franta. Si mai vor si pe deasupra sa isi extinda reteaua la 4G. Pentru ce? … Mergea bine si EDGE.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu